Onze diensten

Nieuwbouw

Wanneer u van plan bent om een nieuwe woning te bouwen, komt er ook heel wat bij kijken bij de elektrische

installatie. Wij leggen onder andere de leidingen en schakelingen voor u aan. Daarnaast installeren wij ook de stopcontacten en zorgen ervoor dat deze veilig worden aangesloten. Ook staan wij onze klanten graag bij met keuzes die ze maken tussen diverse systemen. Zodat als deze woning wordt opgeleverd deze is zoals de klant het wil. 

Aarding

Aarding laten plaatsen? De aarding is onze onzichtbare veiligheid om elektrocutie en brand te voorkomen in de woning in onze elektrische installatie. Er zijn een paar zaken waar je rekening mee houdt bij het aanleggen van een aarding en soms dient een bestaande aarding zelfs verbeterd te worden. 

Plaatsen van laadpalen

Wij zijn de ervaren installateur van laadpalen voor elektrische voertuigen voor zakelijk en persoonlijk gebruik in België. Wilt u ook snel uw elektrische auto opladen thuis of op het werk? Laat even een berichtje en we zien wat de mogelijkheden zijn.

Domotica zonder slijpen of breekwerk?

Wenst u graag wat meer comfort en controle over de elektriciteit in uw woning maar wilt u geen grote verbouwingen doen? Dat kan!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 


Video- en parlofonie

Met een video- of parlofonie systeem in je huis of appartement hoef je niet meer naar de deur te gaan om enerzijds te weten wie er voor de deur staat of om de deur te openen. Je kan heel eenvoudig op een scherm kijken wie er is. Dit kan eveneens op je smartphone of tablet vanop afstand!

Tuinverlichting

Tuinverlichting plaatsen en buitenverlichting installeren worden wel eens uitgesteld. Toch is het best op voorhand de benodigde voorbereidingen te treffen. Wij geven tips & advies. 

Plaatsen van rookmelders

Rookmelders dienen om je tijdig te waarschuwen voor een brand. In België worden er jaarlijks ongeveer 25 000 branden geregistreerd. Ongeveer de helft hiervan doet zich voor in woningen. Elk jaar vallen er bij branden in België gemiddeld 120 doden. Studies hebben uitgewezen dat het plaatsen van voldoende rookmelders in woningen het aantal doden drastisch kan terugdringen. Contacteer ons voor meer informatie! 

Technische tekeningen

Is uw huis afgekeurd en is één van de punten: eendraadschema en/of aansluitschema ontbreekt? 

Wij kunnen deze voor u maken! Deze worden op een professionele manier en volgens het AREI getekend en afgeleverd.

Keuring

Wenst u een algemene keuring voor dat de keurder komt? Of heeft u een negatief keuringsverslag ontvangen? Mail het ons en wij maken hiervoor een gepaste offerte op maat. 

Elektrische panne oplossen

Indien er zich een elektrische panne voordoet kunnen wij binnen de 24u bij u zijn om deze op te lossen!