Onze diensten

Nieuwbouw

Wanneer u van plan bent om een nieuwe woning te bouwen, komt er ook heel wat bij kijken bij de elektrische

installatie. Wij leggen onder andere de leidingen en schakelingen voor u aan. Daarnaast installeren wij ook de stopcontacten en zorgen ervoor dat deze veilig worden aangesloten. Ook staan wij onze klanten graag bij met keuzes die ze maken tussen diverse systemen. Zodat als deze woning wordt opgeleverd deze is zoals de klant het wil. 

Aarding

Aarding laten plaatsen? De aarding is onze onzichtbare veiligheid om elektrocutie en brand te voorkomen in de woning in onze elektrische installatie. Er zijn een paar zaken waar je rekening mee houdt bij het aanleggen van een aarding en soms dient een bestaande aarding zelfs verbeterd te worden. 

Video- en parlofonie

Met een video- of parlofonie systeem in je huis of appartement hoef je niet meer naar de deur te gaan om enerzijds te weten wie er voor de deur staat of om de deur te openen. Je kan heel eenvoudig op een scherm kijken wie er is. Dit kan eveneens op je smartphone of tablet vanop afstand!

Elektrische Installaties

Nieuwbouw of renovatie? Wij realiseren alle installaties van groot tot klein.
 

Tuinverlichting

Tuinverlichting plaatsen en buitenverlichting installeren worden wel eens uitgesteld. Toch is het best op voorhand de benodigde voorbereidingen te treffen. Wij geven tips & advies. 

Technische tekeningen

Is uw huis afgekeurd en is één van de punten: eendraadschema en/of aansluitschema ontbreekt? 

Wij kunnen deze voor u maken! Deze worden op een professionele manier en volgens het AREI getekend en afgeleverd.

Keuring

Wenst u een algemene keuring voor dat de keurder komt? Of heeft u een negatief keuringsverslag ontvangen? Mail het ons en wij maken hiervoor een gepaste offerte op maat. 

Elektrische panne oplossen

Indien er zich een elektrische panne voordoet kunnen wij binnen de 24u bij u zijn om deze op te lossen! 

Databekabeling leggen

Tegenwoordig gebruiken we zoveel WIFI dat je bijna zou denken dat je woning zonder datakabels kan. Er zijn echter nog voldoende redenen om data bekabeling te laten plaatsen in je huis.